Al in het jaar 2000 is RAPIDE Internet, vanuit Emmen, gestart met het ontwikkelen van websites. In de loop der jaren is ons dienstenaanbod gestaag gegroeid. Zo zijn wij ons eigen hostingplatform begonnen, is er een CMS ontwikkeld en zijn wij VoIP aan gaan bieden. Daarmee konden wij het MKB een totaalpakket van internetdiensten aanbieden. Deze groei leidde tevens tot een verhuizing naar de stad Groningen, waar wij jarenlang in de Hofstraat gevestigd waren.

In 2015 zijn wij verhuisd naar de Noorderhaven, in een in 1913 gebouwd herenhuis aan de rand van de binnenstad van Groningen. Dit betekende de start van een nieuwe tak binnen het bedrijf: software-ontwikkeling. Sindsdien hebben wij tal van interessante maatwerk softwareprojecten uitgevoerd voor klanten uit diverse branches. Dit betreft zowel webapplicaties als mobile apps.

Op dit moment heeft RAPIDE Internet zo'n 15 medewerkers in dienst. Daarnaast werken wij nauw samen met zusterbedrijf DossierData en onze partners StudioVS en Roga Visuals, die eveneens in ons kantoor zijn gevestigd.