Bedrijfsspecifieke applicaties

Bedrijfsspecifieke applicaties

Uitwerken van een specifiek idee.

Kant-en-klare softwarepakketten zijn niet altijd de beste oplossing. Soms is het moeilijk een softwarepakket te vinden dat perfect bij uw wensen en behoeften aansluit. De ontwikkeling van een webapplicatie op maat is dan meestal de beste oplossing, waarvoor u bij RAPIDE Internet aan het juiste adres bent.

Uw bedrijf heeft vaak onnodige kosten door standaard handelingen die steeds opnieuw tijd kosten, terwijl dit eenvoudig opgelost kan worden door de ontwikkeling van een applicatie op maat voor uw bedrijf. Deze applicatie zorgt ervoor dat deze handelingen automatisch worden verricht. U kunt zich dan richten op de taken die er echt toe doen.

Webapplicatie

Een applicatie die functioneert als een website noemen wij een webapplicatie. Deze applicatie biedt dezelfde mogelijkheden als een applicatie op uw computer, met de extra voordelen dat u deze op iedere pc kunt bekijken en mee kan werken.

Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen de mogelijkheden te bespreken om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het is een geheel vrijblijvend gesprek dat u uiteraard tot niets verplicht.