Laravel framework

Laravel PHP

Ontwikkeling met Laravel

RAPIDE Internet ontwikkelt met behulp van het PHP framework Laravel. Het gebruik van Laravel staat garant voor meer resultaat en opbrengst in minder tijd. Voor u als opdrachtgever betekent deze toename van effectiviteit een belangrijke kostenbeheersing.

Sneller, veiliger, moderner

Het gebruik van Laravel maakt uw applicatie sneller, veiliger en moderner. Dit gebeurt doordat het framework gebruik maakt van de nieuwste technieken en best-practises op het gebied van webontwikkeling. Onze bedrijfsspecifieke applicaties en websites voldoen daardoor al vanaf het begin ruimschoots aan de hoogste eisen op het gebied van moderniteit, stabiliteit en schaalbaarheid.

Volgens de lezers van populaire websites als Sitepoint is Laravel dan ook uitgeroepen tot het beste PHP framework in 2014. Ook in 2015 is Laravel weer uitgeroepen tot meest populaire framework. Inmiddels heeft Laravel al een grote populariteit vergaard en zijn er al veel applicaties in ontwikkeld.

Ontwikkelen met Laravel betekent voor u dat uw applicatie robuust, snel en veilig is en dat deze een lange tijd mee kan gaan. Elke wens valt binnen een bepaald kader, hoe complex of gecompliceerd deze ook zijn mag. Heeft u een wens voor een applicatie? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.