Alle vacatures

Categorie Afstudeerstage HBO Communicatie / Marketing -met baanperspectief
Locatie Groningen binnenstad
Soort baan Voltijd
Solliciteer nu

Afstudeerstage HBO Communicatie / Marketing -met baanperspectief

Studeer jij Marketing Communicatie, MER, Commerciële Economie of een soortgelijke opleiding én heb je affiniteit met ICT en Softwareontwikkeling? Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een enthousiaste, commerciële en creatieve stagiair(e). Je moet goed kunnen samenwerken en overleggen, maar daarentegen ook zelfstandig kunnen werken. Bij voorkeur heb je affiniteit met Wordpress, Adobe- en Office pakketten, SEO/SEA en Social Media.

Wie zijn wij?

Wij zijn Rapide Software; wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties, mobiele apps en websites voor diverse klanten. Daarnaast hebben we diverse applicaties ‘in house’ ontwikkeld die technisch perfect draaien maar nog vermarkt dienen te worden. Rapide Software bestaat uit een gezellig team van 25 mensen dat wordt aangestuurd door een directie. Rapide Software is haar werkzaamheden gestart in 2000 en heeft inmiddels een ruim portfolio en klanten door heel Nederland. We zijn gevestigd aan de rand van de binnenstad van Groningen, maar werken sinds de corona-pandemie grotendeels vanuit huis. Dit zal op de lange termijn deels mogelijk blijven.

Wat kun je zoal verwachten?

Het development team, designers en projectmanagers ontwikkelen websites en maatwerk software voor zowel web als mobiele devices. Hierbij maken we voornamelijk gebruik van het Laravel Framework, React (Native) en Vue. Rapide Software wil zich graag beter profileren en jij kunt ons daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. We willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten. Het doel van jouw afstudeerstage is dan ook om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten. Het bijhouden van onze social media kanalen zal ook tot jouw taken behoren. Het is tevens aan jou om onze producten in de markt te zetten middels jouw eigen opgestelde marketingplan. Is jouw aanpak een succes en vormen wij een match? Dan bieden we jou garantie op een contract.

Wie zoeken wij?

  • Stagiair(e) voor minimaal 20 weken;
  • Je bent sociaal en communicatief zeer vaardig;
  • Je hebt affiniteit met marketing en sales;
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Je streeft kwaliteit na en bent stressbestendig;
  • Jouw Nederlands is uitstekend, zowel in woord en geschrift;
  • Je bent leergierig en wilt jezelf ontwikkelen.

Wat wij je bieden

Rapide Software biedt jou een inspirerende en informele werkomgeving met zo'n 25 collega's, in een klimaat waar kwaliteit en technische doorontwikkeling centraal staat. Je werkt in variërende projectteams aan mooie, uiteenlopende projecten voor onze klanten.

Verder vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we je de ruimte en middelen om jezelf nog meer te specialiseren. We hebben een team met veel kennis aan boord en delen deze kennis ook door middel van interne workshops en presentaties. Op deze manier leer je ook over andere vakgebieden die je wellicht interesseren.

Naast een stagevergoeding bieden wij een baangarantie bij wederzijdse tevredenheid. Tweemaal per jaar organiseren we een gezellig teamuitje en geregeld een vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze stageplaats? Stuur dan je CV en motivatie naar ingeborg@rapide.software.
Ook voor meer informatie kun je mailen, of bellen naar 050-5499735.