Please rotate your screen
Aan de slag

Snel en efficiënt software ontwikkelen.

Software (door)ontwikkelen

Of het nu gaat om het boeken van een reis, het laten thuisbezorgen van eten of het vervullen van een vacature; er ontstaan met de tijd telkens nieuwe businessmodellen. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op een online platform is een populair businessmodel voor start-ups.

Waarom

Platformen hebben economisch gezien vaak het karakter van een twee- of meerzijdige Marktplaats met vragers en aanbieders. Het zijn geïntegreerde producten en diensten die als een pakket worden aangeboden. Platformen veranderen niet alleen het karakter van bedrijven en businessmodellen; ze veranderen ook complete markten en businessstrategieën.

Wil je een platform op maat laten ontwikkelen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Veiligheid

1.Beveiligingsbeleid en procedures
We stellen beveiligingsbeleid, procedures en bijbehorende verantwoordelijkheden op. Belangrijke stappen die we volgen bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van de software.

2.Beveiligingsaudit
Een beoordeling van de beveiligingsmaatregelen die zijn genomen om de software te beschermen tegen aanvallen met als doel om te controleren of de beveiligingsmaatregelen voldoende zijn en om eventuele zwakke punten te identificeren.

3.Secure coding practices
Het gebruik is van cruciaal belang bij het ontwikkelen van veilige software. Het bewustzijn van de kwetsbaarheden die kunnen ontstaan door onveilig coderen zorgen dat we de juiste technieken gebruiken om deze kwetsbaarheden te voorkomen.

4.Security testing
We testen de software op kwetsbaarheden en bugs die kunnen worden gebruikt om de software aan te vallen.
Dit doen we door penetratietests, fuzzing en andere technieken. We blijven deze tests uitvoeren tijdens de ontwikkeling van de software en voordat de software wordt vrijgegeven.

5.Beveiligingsupdates
We voeren regelmatig updates uit om de veiligheid te waarborgen van kwetsbaarheden in softwarebibliotheken en -frameworks.

Beheer

Ook buiten kantooruren, voor jou misschien het drukstbezochte moment van je website of applicatie, staan wij voor je klaar.
Dankzij ons heldere Service Level Agreement (SLA) helpen wij je zonder zorgen verder.
Of het nu gaat om updates, bugfixes of het toevoegen van nieuwe functionaliteit, wij zorgen ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeven te maken over het beheer.

Ons beheerproces begint met het begrijpen van de behoeften en doelen van onze klanten en hun gebruikers. Op basis hiervan ontwikkelen we een beheerstrategie die is afgestemd op hun specifieke vereisten. We houden rekening met factoren zoals de doelgroep, het gebruik van de applicatie en de gewenste updates en functies.

We voeren regelmatig updates en bugfixes uit om ervoor te zorgen dat de applicatie soepel blijft werken en veilig blijft.
Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het integreren van nieuwe functies en het aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en hun gebruikers.

Ons beheerteam bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met verschillende webtechnologieën en platforms. Ze werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en om ervoor te zorgen dat hun applicatie altijd up-to-date blijft en perfect functioneert. Met onze beheerdiensten kunnen onze klanten zich concentreren op het verbeteren van hun bedrijf, terwijl wij zorgen voor het beheer van hun applicatie.