Please rotate your screen
Aan de slag

Vereniging Eigen Huis

Profiteer net als 800.000 leden van veel voordeel. Je kunt rekenen op advies, dienstverlening en belangenbehartiging.

Project: Hypotheek Voorbereiden

Voor een goed en persoonlijk advies, is het belangrijk dat uw adviseur vooraf een goed beeld krijgt van uw huidige situatie. De financiĆ«le gegevens bepalen vaak de mogelijkheden van uw hypotheek. Ook is het belangrijk om alvast na te denken over de verschillende situaties die kunnen ontstaan. Onderwerpen als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden zijn niet leuk om bij stil te staan, maar wel belangrijk om straks niet voor verrassingen te komen staan.  

Rapide Software heeft voor Vereniging Eigen Huis de inventarisatiestraat ontwikkeld waarbij de consument zelfde benodigde informatie alvast kan aanleveren. De adviseur van VEH kan zich dan beter inleven in de persoonlijke situatie en zich goed voorbereiden op het adviesgesprek. 

mijnhypotheekvoorbereiden.nl

Project: Leadwacht

Vereniging Eigen Huis ontvangt leads voor verschillende afdelingen vanuit meerdere kanalen. Deze kanalen kunnen externe kanalen zijn zoals web eigen formulieren, of formulieren vanuit een externe partij. Aanvullend kunnen sommige leads ook leiden tot nieuwe leads omdat een lead afkomstig kan zijn vanuit een andere afdeling (cross-sell).

Deze stroom van leads via al deze kanalen en afdelingen wordt gauw onoverzichtelijk. Vanuit deze situatie hebben wij de LeadWacht ontwikkeld een grip te krijgen op de manier waarop leads ontvangt en verwerkt. Orde brengen in de stroom van leads. LeadWacht is geen CRM maar een tussenlaag die zich bevindt tussen de lead bronnen en de lead ontvanger.